IMG_4568 koll.

YESS! Imorgon ska vi på bröllop. Åh vad roligt – speciellt då detta är min första ungdomskompis som gifter sig! Jestas ändå. Är lixom nästan nervös(??) Kan bara tänka mig hur brudparet känner sig. Eftersom jag jobbar till kl. 14 imorgon och bröllopet börjar kl. 15 så blir det ”lite” bråttom för mig. Vi snakar duscha-äta-bytakläder-sminkasig på 20 minuter. Så jag plockar fram allting färdigt. Packar presenten. Dricker ett glas vitt. Snickrar ihop ett kort. Njuter. Kommer att ha på mig den draperade ”Obama” klänningen som jag sydde för någon månad sedan. Tyvärr mörk, men det får gå. Och så har jag bidragit pikulite till brudparsfamiljens outfit också. Bokstavligen lite. Om den passade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s