IMG_4532 koll

Det blev ingen destuvidare shopping under Helsingforsbesöket igår. Ägnade dagen åt jobb och vänner. Men jakten på den perfekta oversize t-shirten – budgetpris – tar aldrig slut. Jaa dedär från Acne är grymma. Men söta öde det känns som rånet att lägga så mycket pengar på en bas t-skjorta när jag behöver sisådär tio om året. Jag klottar mycket. T-skjortorna i viskos från MONKI fick redan ris av mig. Krympte nästan 10 cm i tvätten. Numera napapaitor alá nittiotal hela bunten. Så nu gör jag ett försök med Gina Tricots bas t-skjortor. Ärmen aningen för lös tycker jag men annars ok passform. Och kyttar man på tvättlappen så ser det lovande ut – bomull och viskos! Naturmaterial bådatvå. Skön så förbannat. Återstår dock att se om jag har ytterligare en napapaita i garderoben efter första tvätten…

 

En reaktion till “T-shirt time

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s