WP_20130808_049b koll1

 

Väldigt väldigt väldigt lyckad dag i huvudstaden. Lång sådan med start från Karis klockan sju. Men hann med trettontontusen grejer utan att vara stressad ens en millidels sekund. Barnvakt. Möte. Provning. Materialinköp. Lunch. Kaffe. Shopping. Chill. Man borde alltid reservera en hel dag i Helsingfors och inte springa på som en dåre för att passa tågtider. Å andra sidan var jag så sjukligt trött att jag var tvungen att stanna bilen och sova en kvart innan jag körde sista biten hem. Snark. DÅ är man kuitti.

Bildbanken från dagen är klen, men hey, kolla bedårande t-shirten jag provade på 2OR+BYYAT då jag var och moikkade på föredetta arbetskamrater i butiken. FENOMENAL. Ett av plaggen till årets höstkollektion som vi utvecklade förre året. Pierre står dock bakom denna, kan inte ta någon cred åt mig själv överhuvudtaget. Nyckelremmarna har även de äntligen anlänt till butiken. Smaskens. Dom skriker efter mig. Elin Elin Elin…

Mer om tyginköpen och rådande projektet kommer imorrn. SNARK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s