WP_20130807_009 koll

GAAAAAH! Jag tror jag är mer död än levande. Ända sedan sju i morse har jag sytt som en tok för att fixa klänningarna till kören klara. Inte för ett det är bråttom med leverans, men för att jag idag flyttade ut ur min tillfälliga studio som jag lånat över sommaren. Yep. Allt tömdes. Bland annat 33 plastlådor med material, fyra symaskiner, en provdocka, stora tillskärningsbord och sisådär nittontusen mappar med mönster. Obegripligt hur mycket material jag samlat på mig de senaste åren. Åh vad jag kommer att sakna stora arbetsytor och utrymme… So where to? Jo, hela innehållet i min studio ligger nu på en rostig släpvagn i Backgränd, i väntan på att flytta in i vårt nya hus. Måla fort som fan nu gubbar, så mitt arbetsrum blir klart! Inte lika stort, men däremot mycket mycket mer permanent. Arbetsrummet i huset alltså. Inte släpvagnen.

Så det blir ofrivillg paus med syendet i en vecka eller så. Helt skönt. Min axlar håller på ta livet av mig. Är seriöst rädd att huvudet kommer trilla av inom svar framtid.  Men jobb finns det i överflöd ändå. Imorgon tillbringa jag exempelvis hela dagen i Helsingfors. Kundmöte och materialinköp. Och så ska jag barnvakta och träffa mina bruudar när jag entur är i stan. Inte illa alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s