BACK TO SCHOOLLåt mig presentera högklassig grafisk design (snusa på sarkasmen här). Chefen i Canny har semester så det är jag som får påta ihop kampanjskyltningen  – på Microsoft Word! Så med tanke på det blev det godkänt. Hur som helst, vi körde igång med ett Back to School erbjudande i butiken. Köp jeans  + en bastopp/t-shirt och få en gåva på köpet. Och nej, inget fånigt krams som en slickepinne eller blyertspenna. Riktigt hyvens gåvor faktiskt. Erbjudandet gäller både i Karis och Ekenäs butiken, för damer och herrar och allt däremellan också såklart. Själv är jag ändå inte på plats förrän fredag. Blir tre dagar firmajobb först.

Ska smälla in några knackisar och en kopp kaffe nu och sedan dra på löpskorna. Försöker starta veckan lite sådär behagligt, för imorgon blir det värre tempo. Heija heija heija.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s