1265 koll

Äntligen! En vettig klädångare påväg hem till mig. Jag har länge sökt en bra sådan som inte ruinerar en. Vanligtvis kostar de professionella kring 800 euro. Dedär från Ostos TV är bara crap. Belive u me. Chefen på jobbet/Canny beställde in modellen ovan för en löjligt liten slant – och den funkar! Tro det eller ej. Så jag vågar redan nu ge den goda recensioner. Välplacerade 89 euroslantar.

Återkommer med mer deltajer då den anlänt. Finns att beställa härifrån.

 

 

4 reaktioner till “Steaming

  1. Åh, kan jag få pröva din en gång när du fått den så skall jag beställa en om jag gillar den!? Är så bortskämd med den jag hade på Lindex, så vill inte heller ha nån carp som man bara tappar nerverna på…

    Gilla

    1. haha såklart. Jag är exakt likadan. vi har haft en supernra (å dyr!) här på jobbet men då den gick sönder beställde chefen in 4 sådanahär istället. Funkar super med tanke på priset Det enda negativa med denna är att den lämnar små vattenfläckar efter sig. På kläderna torkar det ju, men för att skydda golvet köpte jag därför en liten plastmatta från jobbet att lägga under. Du får komma å testköra när den anlänt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s