WP_20130730_019 koll1

Obegripligt hur mycket tid det kan ta att planera. Mannen hade semesterdag och jag skulle jobba med firman, så vi passade på att ägna hela dagen åt planering kring bygget istället. Ända från morgonen har vi åkt från ställe till ställe och planerat, skissat, funderat, förhandlat och beställt grejer till huset. Läget börjar vara under kontroll och idag har vi beställt alla kakel till badrummen, så även laminatgolv till sovrummen. Köket från Sipiläinens börjar vara färdigplanerat och två offerter på alla köksmaskiner fick vi idag. En offert på skåpen till hjälpköket ska droppa in de närmaste dagarna. Likaså förslag på tacka till vardagsrummet. Målarfirman som ska sprutmåla våra väggar på insidan är på plats och spacklar som bäst, likaså vår kaklare som har börjat smälla upp kakel i duschen. Yess yess det händer grejer! Oerhört roligt att välja och vraka, men samtidgt sjukligt svårt. Alternativen är oändliga. Angst-framkallande. Vi hoppas allt passar ihop…

Fortfarande saknar vi dock mosaikplattor till duschen. Tips anyone?

Mitt tips är att alltid vända sig till åtminstone två återförsäljare. På så sätt kan man jämföra offerter och pressa ner prisen litegran. Sagt och gjort. Vi hoppas det blir pengar över till en mini-semester när huset är klart. Lär behövas.

3 reaktioner till “Planning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s