IMG_3973 koll

Jestas vad repersentativ jag har varit på jobbet idag – helt och hållet klädd i kläder från Canny/Karis. Inklussive hårbandet. Mina favvoplagg från hela butiken: superduperbekväma chinos (några par kvar på rea, i svart eller grönt!), ärmlös rutig skjorta i bomull och feeeeett halsband. Och så hoppas jag att ingen har lagt märke till mitt ultra-skitiga hår. Sällan flyter nio timmar jobb lika smidigt som idag. Det positiva med att jobba i en relativt liten butik är att vi alla agerar visualiset, så har gjort om bord och skyltfönster samt matat in produktern i kassan hela dagen. Helt hyvä.

2 reaktioner till “Representing Canny

  1. Jag har alltid undrat över en grej gällande butiksbiträdens kläder. I klädbutiker går ju alltid de som jobbar där i butikens egna kläder. Får ni kläderna eller måste ni köpa dem?

    Gilla

    1. ja det stämmer. Nu vet jag ju inte hur det fungerar i andra butiken, men jag tror det är väldigt vanligt att de anställda får en viss summa varje månad att använda till kläder. Så fungerar det för de heltids/fastanställda på Canny. Själv är jag ju inte heltidsanställd, men har lyckats prata till mig en liten summa ändå 😉 Resten skarvar jag i med egna pengar. Personalrabatten hjälper ju också en hel del!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s