IMG_3132 koll4.Körblusar – mer pics imorgon

Det blev aldrig av att köra till studion idag (som ligger hutlösa 1,4 kilometer från ytterdörren). Istället har jag haft en sjukligt skön dag hemma. Solat tårna. Ätit femhundra knäckebrön. Smulat ner hela soffan. Lackat naglar. Tränat. Och så jobbat en del med mail, fakturor och bilder som blivit hängande. Innan jag levererade de sista tio körblusarna fotade jag några bilder. Bra där! Det där med att fota produkterna jag göra brukar på nåt sätt glömmas bort. En liten titt ovan. Mer pics kommer imorgon.

Veckan börjar med långdag i Canny så måste sova lång nattsömn. Heti. Gonatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s