chiffong2

Åh denna ljuva söndag. Jag älskar söndagar. Speciellt då lägenheten är tom och jag får städa och tvätta och äta och jobba och gå omkring skitin bäst jag vill. Har varit fullpropppad helg igen, så extra skönt att vara hemma. Har bland annat gjort ytterligare en hjärtskärande rensning i min garderob, så mer plagg är på kommande till Syrrans. Och som bäst skriver jag fakturor och letar chiffongtyger på nätet till ett projekt. Polyesterchiffong, för att vara exakt. Det är väldigt väldigt sällan jag rekommenderar syntetmaterial, men då det kommer till chiffong föredrar jag polyester framom silke, eftersom den förstnämnda håller bättre, är lättare att jobba med och tål tvätt mycket bättre än vad silke för. Fallet är ändå lika fint och slutresultatet likaså.

Är du ute efter chiffongtyg? En hel del finns på Kangastukku.com och Kankaita.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s