ES Design. Kiira dress, grey.B

Långa dag i Canny. Slävar som bäst in en burk tonnfisk och gasar sedan iväg till studion. Tänker ta en ledig dag mitt i veckan och besöka mormor och morfar, så får jobbar extra på kvällarna för att håller tidtabellerna.

Men har några mer eller mindre bra bilder att bjuda på. En vardagligare version av Kiira dress som jag sydde ihop för att par veckor sedan. För lets face it – det är inte varja dag man behöver en kort svart klänning i den här staden. Därför gjorde jag denna version som är aningen längre och lösare och har mindre öppning i ryggen. Lättare att använda. Även denns kräver några små justeringar i mönstret för att bli perfekt, men användbar som sådan också. Jag är lite småförtjust i det där vintriga tyget sommartid. Tycker det blir en skön kontrast på något sätt. Ett liknande tyg i svart ligger i lagret. Kanske det skulle kunna bli en tredje version?

Nu – studion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s