IMG_2929 koll

Klagade häromdagen att jag inte shoppat något överhuvudtaget denna sommar, har inte funnits tid, men så kytta jag neråt och konstaterade att nästan allt jag har på mig är nytt. Eeeeh. Förnekelse var det här. Tunica från H&M rean. Skor från Lindex. Jag älskar det faktum att de ser ut som loafers kombinerat med plastiga duschtofflor. Solbrillor från jobbet. Ska senare dra ett mantra om det fina utbudet brills vi har. Och så Levis jeans short från stenåldern. Att sånt. Kan medge att det råder lite krapulantisk fiilis idag så nyllet får stanna utanför.  Kan eeeeventuellt bero på spontana utgången igår som slutade kl 03.58 Ojoj. Men roligt var det. Och trots det har jag varit kapabel att umgås med vännerna och jobba i studion några timmar. Mammas snärttiga Opel är räddaren då benen inte orkar cykla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s