IMG_2642 hyvinge husmässa Detaljer från bostadsmässan i Hyvinge

JESTAS vad trötta vi är. Exakt hela dagen har vi gått omkring och glott på hus och kakel och kök och inredning och gudvetvad. I morse åkte vi serrni upp till Hyvinge på Husmässa. Väldigt väldigt lyckad sådan om ni frågar mig. Sisådär 20 splitternya hus på ett och samma ställe, som man fick gå in och snoka i. De flesta var färdigt inredda (med en hel del reklamprylar såklart, men ändå) så man fick en bra helhetsbild av hur ytor, färger och möbler ser ut i praktiken. Det svåra är ju inte att plocka ut hotta kakel och flotta möbler, utan det svår är att få ihop alltid till en snygg helhet, till ett vettigt pris dessutom.

Själva huset har vi ju redan. Tadaa. Men fick en hel del lysande ideer till förvaringen i mitt kommande arbetsrum. Och alla ytor och färger i resterande huset börjar vi ha på det klara. Efter en del kinas om kakel och köksytor. Efter mässan gjorde vi ett pitstop i Hyvinges splitternya shoppingcenter Willan – fick godkänt – och så vidare till IKEA för att spana in deras kök och toalettinredningar en sista gång. Ja. I det skede var vi exakt så sura och griniga som Johan ser ut på sista bilden ovan. Energin på minus femton nu, så det blir soffhäng och gonatt. På helgen gäller det att sampla ihop all info och så småningom bestämma sig. Det börjar bli bråådis.

Mässan fortsätterändå till 11.8. Rekommenderar ett besök om ni ska bygga! Mer info om mässan finns här.

2 reaktioner till “Hyvinkään Asuntomessut

  1. Vi var helt bombsäkra på att vi ville ha Ikeas kök & badrum (pga priset) men sen fick vi offert från Puustelli som inte va mkt dyrare! Så de lönar sig att jämföra ordentligt ifall ni int redan gjort de 🙂

    Gilla

    1. sant. Vi kommer inte att köra med ikeas kök heller utan beställer från hemtrakterna. Men arbetsytorna är vi utan så dessa tar vi från IKEA! väldigt svårt att säga vad som är bättre än det andra, men så valde vi att göra 🙂 Badrumsinredningen köper vi däremot helt och hållet från Ikea!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s