ES Design. Obama dress1

E/S Design – Obama dress

Ibland krävs det inte mer än en perfekt dag för att orka igen. I förmiddags åkte vi hem från stugan – jag direkt till studion på ett snabbt möte. Slutade med att jag jobbade sex timmar därefter. Wups. Jag som skulle vara ledig. Men det är väl okay att jobba om man vill jobba? Vi säger så. Imorgon tar vi igen ledig dag och åker till Hyvinge på husmässa.

Under tiden bjussar jag på mer bilder på Obama klänningen ovan. En lodrät draperad klänning med kors framtill. I chiffong som vanligt. Besatt av chiffong. Knåläng, och så min favorit – djup rygg. Bältet går från sidorna mot ryggen för att inte göra framdelen för rörig, och dragkeden sitter i vänster sida. Kjolen har mycket volym och är helfodrad. Hela övredelen är uppbyggt på en stadig korsettliknande livdel, så ryggen sitter som gjuten och bh behövs inte överhuvudtaget. Just dessa övredelar utvecklade jag tillsammans med min praktikant för några veckor sedan och har på känn att de kommer väl till användning vid kommande beställningsarbeten. Ska berätta mer om dem, för det är just grunden som är så hiskeligt viktig då man ska draperas.

Är iallafall nöjd, och eventuellt kommer den luftas redan på ett bröllop om några veckor.

6 reaktioner till “Obama dress

 1. Jättesnygg klänning!
  Du den där orangefärgade väskan du gjorde förra sommaren, som fungerade som kuvertväska om man ville, kan man göra en beställning på en sådan?

  Gilla

  1. Tack, vad snällt. Och jaaa, den orange väskan hittade jag faktiskt nyligen i mitt förråd! Ska försöka göra några fler versioner av den, men vågar itne lova när. Så stay tuned, jag skriver på bloggen när/om det blir aktuellt att köpa dem 🙂

   Gilla

  1. tack ska du ha! Ska försöka skriva nåt inlägg om arbetsprocessen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s