SavedPicture-2013712152947.jpg
Idag är sista dagen för min bussiga praktikant. Tänka sig att sex veckor gick så fort, men mycket har vi hunnit med. Hade utvärderingsmöte med läraren igår och kan kostatera att det gått finfint och jag tar gärna emot praktikanter igen. Häligt att dela sina kunskaper med någon anna och samtidigt få hjälp och sällskap i studion.

Vi skulle egentligen igår fota det vi hållit på med men tidtabellen blev tight, så vi klämde in en snabb fotografering idag på morgoen istället, innan jag skulle till Canny på jobb. Fyra klänningar fotade på 25 minuter. Det kallar jag HC-fotografering det. Ska lägga ut några bilder senare. För nu sitter jag här i kafferummet i Canny medan resten av Karis (nåh nästan) är på stranden. Lite surt, men ikväll blir det grillkalas och imorgon utgång med brudarna. YESS! Så jag biter ihop tills dess.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s