IMG_2396 rib

Klädklaustrofobi = man får grym ANGST av åtsittande kläder så som tighta trikåtoppar, åtsittande BH:n och spända jeans. Symptom: svettatacker, mummukuume, ångest, känsla av fångenskap och allmänt pissig fiilis.

Jag lovade ett litet mantra gällande ribbade toppar och deras fenomenala existens, så här kommer det. Lösningen på min grymma klädklaustrofobi. Ja jag vet, ribbade toppar  förknippar man med lågstadieålder och passform lika ypperlig som en sovsäck. Men jag kan med handen på hjätat meddela att så inte är fallet längre. För några månader sedan kastade jag bort varendaste en åtsittande trikåtopp/undertopp i mitt klädskåp och ersatte med ribbade toppar. Bästa beslutet jag gjort på länge. Ribbade toppar andas bättre, formar sig efter kroppen bättre, håller sig fräschare i tvätten och framför allt – orsakar ingen klaustrofobi. Inte en endaste av dem har töjt sig, fått mystisk passformen eller blivit schabbig i tvätten. Jag lovar.

Alla mina kommer från H&M Logg och kvaliteten 95% bomull och 5%elastan funkar allra bäst. Kyllä. Värt att testa om du lider av klädklaustrofobi!

 

IMG_2396 (800x533)

När vi entur är innet på att rekommendera kan jag meddela att MONKIS oversize trikåtoppar (ej ribbade) och t-shirts inte lämpar sig för långa flickor. Varendaste en av mina har krympt i tvätten sisådär 10 cm, trots 30 grader tvätt. Napapaita på mig. Bajs. Donerar alla till en kompis istället. En till topp påväg till dig älskade Lotski.

En reaktion till “Rib and clothclaustrophobia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s