IMG_2142 koll4

Whooop, jag har en trevlig liten nyhet. Vi har  fått ett nytt märke till damsidan på jobbet/Canny. Sedan många år tillbax har vi SELECTED kläder för herrar, men nu har vi även tagit in en del plagg för kvinner under namnet SELECTED FEMME, som föddes år 2008. Och jestas ändå. Jag är lite begaistrad. Kvaliteten är lysande och skärningarna fantastiska. Högmidjade Elyssa byxorna roffade jag åt mig heti! Väldigt cyeklvänliga.Den dundermjuka t-shirten  ska också bli min och så har vi ytterligare en scarf och en jacka som är bedårande. Aningen dyrare prisklass, men helt klart värt det. Finns alltså i CANNY, Karis/Ekenäs.

Jag hoppas det kommer in fler plagg. Under tiden kan man glo på mer SELECTED FEMME kläder här.

IMG_2142 koll2

Peeedar hem från jobbet.

 

4 reaktioner till “SELECTED FEMME

  1. men åååhh, har ni fått in selected femme!? De har så jädrans snygga kläder! Kanske det blir lite mer Canny-shopping för mig framöver 😉

    Gilla

    1. jo dom e helt huippu! int så mycket inne ännu, bara plaggen ovan, men mer är tydligen påväg. YESS! ps. Handla via mig så får du bra rabatter 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s