IMG_2142 v (800x451)

Strax innan midsommarfirandet hade jag ett spännande möte med en härlig brutta. Ett nytt samarbete på gång! Annorlunda sådant. Så även om jag inte har tagit emot några beställningsarbeten över sommaren kändes det här ändå för roligt för att missa. Blir huippu. Återkommer senare då planerna är mer spikade. Mina inte-så-jätte-huippuga skisstalanger ska tas i bruk nu.

Blir förövrig en lugn fredag, ensam hemma med skissblocket. Tanken var att åka tillbax ut till stugan efter jobbet, men jag mår bajskorv. Värmen klarar jag av, men inte detta olidliga tryck i luften . Så jag stannade ensam hemma istället.  Har klämt i mig fyra isglassar på raken, degat i soffan lika många timmar och mår nu lite mer som en sessa. Aaaaaaah… Hoppas på ösregn och fräschare luft imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s