IMG_2090 koll.2

 

Moikkelis från studion! Svettkalas hela dagen. Det är lixom en utmaning att dra på sig kläder som man inte storknar i. Men i löv it! Hettan alltså. Denhär bilden påminner mig om att jag ska dra ett mantra om hur lysande det är med ribbade toppar. Återkommer med det. Vi har jobbat effektivt, två klänningar börjar bli klara, och efter ett snabbt besök till Knapptigrarna i Degerby fick jag tillochmed tag på fodertyg i exakt rätt nyans. Huippu butik detdär.

Pssssst. Den fenomenala trikåkjolen är från 2OR+BYYAT. Svettvänlig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s