IMG_1560 KOLLAGE 3

Ledig kväll var det ja. Storstädning på gång, och efter en djupdykning i bastun (vår inofficiella skrubb) hittade jag äntligen min kära hårolja. SOM jag har letat sedan flytten! Detdär med hår serrni.  Om syendet är ett intresse så är håret en besatthet. När det gäller hårprodukter har jag provat på gott som allt. Det fanns en tid då jag ägde 17 shampon och 9 leave-in conditioners på en och samma gång, ja jag räknade,  i hopp om att få ett glansigt, platt och vanligt hår. Det säger en hel del.

Att ha volymigt, lockigt hår är inte alltid så himla glassigt. Det går inte att platta. Inte att locka. Inte att föna. Inget håller. Utan kilovis med balsam ser jag ut som en pudelrockare och att tvätta det är ett evighetprojekt som jag gör max tre gånger i veckan. Att fixa frisyrer är inte heller min grej. Har inte energin. Vad som däremot har varit räddningen för mitt hysteriska rufs är just olja. Fick Orofluido oljan i julklapp av min blivande svägerska förra julen och har varit beroende sedan dess. Blir glansigt och frissfritt, utan att kännas fettigt. Synd att trasslet inte försvinner på köpet. Åh sån befrielse alltså. Men jag har blivit förbjuden att sova på mannens dyna, moaha!

Idag är jag mer normalt funtad, uppskattar rufset och använer produkterna tills de är slut. Oftast.

Oljan hittar jag inte i lilla Karis men kan beställas  härifrån.

 

 

2 reaktioner till “oil it

    1. Men vad bra! Jag hoppas den funkar på dina lockar oxå, helt suverääään åt mig 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s