IMG_1834 kollage d

En lång arbetsdag i Canny undan och äntligen helg! Kort jobbtur imorgon ígen dock, samma ställe. Eftersom mannen är på Åland har jag hela lägenheten och helgen för mig själv. Ibland är tystnaden och ensamheten frrrrruktansvärt skön. Ska träna, städa, äta och sova i HELA sängen. Blir antagligen några timmar jobb i studion och imorgon kväll ska vi mumsa middag med brudarna i Helsingfors. Grymma grejer.

Och som ni förstår var jag ”tvungen” att köpa lite arbetskläder häromdagen. Man vill ju representera butiken lixom (bullshit, jag vill bara HA). Ny topp från Object. Snorbillig på rea just nu! Och halsbandet från Pieces var för grymt för att avstå från, även det finns i Canny Karis/Ekenäs.

En reaktion till “Home alone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s