Det har varit en av de där huisigt ljuvliga sommardagarna idag. Trots att jag jobbat. Inte solat. Men däremot träffat vänner. Haft hett. Klagar dock inte, bara konstaterar. Planerat vårt kommande kök. Ätit glass med jordgubbar och lixom bara uppskattat hela vardagen. Är det såhär det känns att inte vara stressad? Did not know.

Och som bonus på hela alltihop – mina snåla sambo har gått med på att slå på kylan på luftvärmepumpen hemma. ”Så satans dyyyyrt”. Det råder för stunden kyskåpstemp i hela lägenheten. Jag kommer att sova som en konung inatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s