IMG_0803 (800x533)

Ok. Nu behöver jag er hjälp här. Brukar inte vara tekniskt handikappad, om jag får säga det själv. Ni kan ju gissa vem som sköter de tekniska prylarna i vårt hem. Men vad jag inte har kommit underfund med är hur jag publicerar bilder på bloggen via mina Nokia LUMIA telefon? Det händer lixom inget då man klickar på ”välj fil”. Inget. Nada. Så alla rutinerade smartphonare där ute – hur gör man?

7 reaktioner till “How to blog from LUMIA

 1. Jag väntar ivrigt på om du får svar på frågan, jag har inte heller lyckats med min Lumia! Så dela med dig om du får några bra tips 🙂

  Gilla

 2. ääääääääsch vad jobbigt! Det var ju en av huvudorsakerna med att skaffa smartphone :/ Nååh, får komma på nåt smart sätt…

  Gilla

 3. använder du en app, eller går du in via nätet och gör det som vanligt via webben? Själv har jag en app till iPhonen, men använder den aldrig för den fungerar aldrig ordentligt. Så jag loggar in som vanligt via nätet som man gör på en vanlig dator, funkar mycket bättre för mig! (Men jag bloggar ju via blogg.se)

  Gilla

  1. nepp, går int som vanligt, som man gör på datorn. Å då funkar det inte. Men ska prova ladda ner appen å se vad som händer. TACK för hjälpen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s