IMG_0709 (800x528)

Schleeeten kvinna. Efter jobbet  i studion har vi målat som små dårar på bygget igen. Två dagar i rad. Så mycket annat hinner man sen inte med. Men snart HELA huset målat. Kan ni begripa. Och i studion har jag tillsammans med praktikanten påbörjat ett nytt projekt. Väldigt väldigt roligt att göra annat, eget, efter beställningsarbeten som dragit ut på tiden mer än planerat. Härligt att den där känslan av hysterisk iver infinner sig igen. Som under åren i skolan då klockan plötsligt var tio på kvällen och en hel dag hade tillbringats i sysalen. Men mer om det imorn. Jag behöver 9 timmar sömn inatt. Minst. Å heti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s