IMG_1145 koll2

Det blev en spontantripp till Helsingfors på eftermiddagen. Var i akut behov av att köpa material till kommande projekt, och mannen hade ledig dag. Tänka sig hur lyxigt att bo i Karis, en futtig timme så är man mitt i huvudstadens vimmel. Det gillar vi. Även om vi också gillar att komma hem igen. Lantisar. Inte vana med trängseln. Köpte åter tyger för svindlande summar i Eruokangas, åt en burgare på Hard Rock Cafe´, drack en cola med svägerskan och barnen, beundrade alla fina prylar i nyöppnade GRANIT, handlade skor hos Henrica (Rizzo) och somnade i bilen påväg hem. Fin dag. Så jag bar en fin klänning härifrån. Hade matchat fint brevid Linda idag.

En kort firmadag imorgon och så drar vi ut tull stugan. Jag ska äta och sova och skratta så mycket att det gör ont i hela kroppen på söndag.

En reaktion till “Dry Lake in Helsinki

  1. Haha, vilken tur att vi inte vistades på samma ställe då om vi båda råkade ha på den! Hade ju iofs sett helt fantastiskt ut om vi hade traskat i Helsingfors tillsammans, i samma klänningar 🙂 Tjusig var du iaf!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s