Klockan ringer. Svintrött. Maskar mig ur sängen. Måste på jobb. Smetar lite smink i fejset och rotar fram kläder i mörkret. Vill inte väck mannen. Klämmer ner bikinin och mjukisbrallorna i väskan också eftersom vi kommer att pysa till sommarstugan genast efter jobbet. Blir brååååått kör som en dåre… Till jag inser att klockan är 7.54. Jobbet börjar klockan nio. Jag är en timma för tidig! Och det kuliga är att detta innre är första gången…

Nåja, blir en timme extra jobb i studion istället. SEN Canny. SEN stugan. Åh vad skönt. Mitt hjärnkontor behöver uppenbarligen vila.

 

(hur man lägger till bild med telefonen har jag inte koll på än)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s