IMG_0810 kollage

Yep. Så var det gjort. I såhär många år har jag låtit bli, men då knapparna på min telefon måste tejpas för att hållas kvar (gissa ansiktsuttrycket på försäljaren i Giganti som ville DÖ av skratt ) – då är det läge att skaffa sig en ny telefon. Kommer bli betyyydligt lättare att hålla koll på jobbmailen nu. Och uppdateringarna här blir kanske lite mer frekventa. Men det är ände med en bitter-blandna förtjusning jag är ägare av en ny Lumia 720.  Den ska inte bestjäla mig min lediga vardag. Löfte.

 

2 reaktioner till “Lumia

  1. Aj nåmen då behöver jag inte skaffa ny på läääänge än! Min är väl iofs så historisk att den aldrig går sönder även om det inte är en såndär legendarisk 3210 eller 3330 eller vad det nu var jag hade först… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s