Graphic1Årliga fotot på syskona Sandholm. Löv ya syster och bror.

Jag har aldrig – då menar jag aldrig – jobbat så mycket som den senaste veckan. Har varit så slut att jag trott jag ska brista på mitten. Men det var det värt. För under helgen har jag haft tid att fira systerson Åke på hans namngivningsfest och umgås med familj och släktingar. Därefter festade vi till det i Helsingfors på Andreas 25-årskalas. En helt lysande helg! Åke var gudomlig. Apollo levererade. Jag är lycklig. Med maximal ansträngning fick jag i mig en kabanossi nyss och ska nu krypa till sängen och sova i sjuhundra år (alltså tills klockan ringer kl 5.50. snark).

Inkommande vecka ska bli åtminstone pikulite lugnare. Piste.

2 reaktioner till “Åke

  1. ååh fina bilder schwesterchen! tycker speciellt den sista är väldigt beskrivande 😉 och tack för hjälpen med klänningen och handräckningen under lördagen!! kanske jag och Åke kan komma och måla någon dag…?

    Gilla

    1. haha ja håller med. Den sista är mer ”vi” 😀 Kiva tillställning, allt gick som smort. Bara roligt att man kund hjälpa med någå för en gångs skull. Kyllä penskarna har gått heta ikväll. Mamma skulle kanske komma å hjälpa på torsdag, men nou hätä. Vi har hela sommaren på oss 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s