IMG_0199 (533x800)

Alltså när blev det 29 Maj? Har jag legat i koma en vecka? Störda grejer. Det händer ofantligt mycket nu att jag lixom inte begriiiper hur dygnet kan gå så fort. På lördag var vi på ett magnifikt bröllop. Glömde fota vettiga bilder på mina klänning – som vanligt. Igår beundrade vi PINK i Helsingfors. Lysande show! Idag har jag möte med en eventell praktikant och däremellan målar jag hus och syr brudfrämmaklänningar så det sprutar om det. Nästa vecka börjar mitt sommarjobb i Canny kombinerat med deltid på mitt eget företag. Jag behöver städa i huvudet tills dess.

Kiire kiire.

 

3 reaktioner till “wedding PINK dresses and cleaning

    1. tack Sandrus, var lite orolig för färgen för jag tror jag inte äger ett enda lila plagg. Men de funka bra ändå! vi ses på fredag 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s