IMG_0134 (800x511)

IMG_9997 b (19)

Man kan väl lugnt säga att nattsömnen är välförtjänt då arbetsdagen slutar kl 23.04. Jag hade oliiiiidlogt flow i studion idag så gasade på med symaskinerna så länge axlarna höll ihop. Dom brukar skrika till mycket tidigare än själva tröttheten. Axlarna alltså. Fruktansvärt härligt att inte behöva tänka på grannar eller andra mänskliga varelser dock, utan man kan lugnt jobba sig igenom hela natten om så önskas. Ratatatatatatatata.

Vad är det jag gör då? Jo, avslutar brudfrämma klänningarna. Den där sista klämmen tar alltid så äcklgit lång tid. Dragked. Handstygn. Bälten. En klänning helt och hållet klar – redo för provning imorgon. Three to go. Heija heija! (… tröttheten, ni märker)

Vid noggrannare analys kan flowet bero på den kuliga nyheten att jag får en praktikant till företaget ett par månader framåt, med start nästa vecka. Min första praktikant! Jesatas vad kiva. Oplanerat. Men då tösen i fråga hörde av sig kunde jag konstatera att det finns enmiljard olika grejer som jag tänkt göra i sommar (därav inte tagit emot fler beställningsarbeten). Så det blir pörfekt att inte bara få hjälp utan även fysiskt sällskap i studion. Mer om det senare.

2 reaktioner till “Flow and trainee

  1. Vad roligt, fast man kanske tycker att man inte har så mycket att ge praktikanterna när man är rätt nyutexaminerad så brukar de vara glada ändå.

    Gilla

    1. kyllä, jag har massor med proton som skall sys och mönster som ska göras så tror inte denna praktikant kommer att få tråkigt, snarare tvärtom 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s