IMG_9950 (800x533)

IMG_9952 (800x533) (2)

Fullt ös. Vilket syns i mitt trötta fejs. Hela förmiddagen har jag draperat och draperat och draperat så att ögonen går i kors – endast en av fyra brudfrämma klänningar kvar nu – och därefter bar det av till Helsingfosss på materialinköp och gudsonens 3-årskalas. Fint så. Invigde färgen orange och fotade fulbilder i osmickrande belysning, vilket iochförsig är på sin plats efter allt snack om ”förskönandet av livet på sociala medier”. Så var goda. Mer osmickrande bilder och mystiskt svamel imorgon, för huvudet ska landa på dynan om ganska exakt 3 minuter.

En reaktion till “orange

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s