orange

IMG_9950 (800x533)

IMG_9952 (800x533) (2)

Fullt ös. Vilket syns i mitt trötta fejs. Hela förmiddagen har jag draperat och draperat och draperat så att ögonen går i kors – endast en av fyra brudfrämma klänningar kvar nu – och därefter bar det av till Helsingfosss på materialinköp och gudsonens 3-årskalas. Fint så. Invigde färgen orange och fotade fulbilder i osmickrande belysning, vilket iochförsig är på sin plats efter allt snack om ”förskönandet av livet på sociala medier”. Så var goda. Mer osmickrande bilder och mystiskt svamel imorgon, för huvudet ska landa på dynan om ganska exakt 3 minuter.

En reaktion på ”orange

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s