IMG_9997 b (9)

IMG_9899 (800x533)

IMG_9997 b (11)

IMG_9997 b (19) (800x530) Klänningar till fyra brudfrämmor på gång

Hur kan man vara så hysterisk beroend av den virtuella världen? Vårt internet har krånglat den senaste veckan, beror på något större fel i servern, och jesus amalia – plötligt var man lixom totalt handlingsförlamad här hemma! Lite skrämmande att man förlitar sig på de där icke-synliga signalerna så ofta i vardagen, vare  sig det handlar om att blogga, betala räkningar eller leta recept på korvsoppa. Hullut. Men bra tajming, eftersom jag har jobbat arslet av mig hela helgen. Sy sy sy. Tre halvfärdiga klänningar hänger nu i arbetsrummet, redo att provas av brudfrämmorna. Ytterligare en ska sys ihop i veckan.

Vad gäller min egen klänning så la jag sista stygnet förhand igår. Redo att användas på ett bröllop inkommande helg. Blir huippu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s