kollageTill salu här

Efter att jag klämde in mig i Johans lägenhet för några veckor sedan har det varit ett konstant städande. Ni vet hur det ser ut när man har lite för mycket grejer (ok mycket för mycket) på lite för litet utrymme. Parkettgolv? Hade vi sånt? Har inte sett golvet på sisådär en månad då det ligger kläder och prylar och lådor och diverse överallt. Stört hur mycket saker man har. Angstigt. Garderoben har därför fått sig en rejäääl rensning de senate veckorna och en hel del har jag redan sålt bort på Syrrans Garderob. Tycker det är ett jättjättebra sätt att förlänga klädernas kretslopp.

En bedårande askrosa skjorta kom hem till mig på posten härodagen. Ja, jag vill ju bindra till kretsloppet lixom hehhe. Ny favorit. Så även ett par fantastiska läder pumps som jag klickat hem för ett par veckor sedan, men de va för stora på mig. Snyft. Så de ligger  uppe på min sida igen, tillsammans med bland annat en Whyred klänning, vacker tunica från Kudibla, topp från Filippa K, spetsklänning i naturvit… Bara fina grejer i gott skick. Lovar. Så klicka in er HÄR!

 

IMG_9803 (800x533)  IMG_9869 (800x530)

Mitt fynd från Syrrans Garderob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s