IMG_9534 (800x532)

Ok. Nu har jag sett ut som en sutki-målare med flåtigt hår i allt för många dagar. Duschade (hatar). Tvättade håret (hatar ännu mer). Och ser man på – en helt ny människa! Jag är inte konstant asig. Bara oftast. Och det ser fortfarande ut som om jag försökt klippa sönder min armar eller nåt, på grund av gårdagens häck arbete. Men vad gör man.

Måndag. Ny vecka. Mycket program. Börjar veckan med några timmar jobb i studion. Ska försöka få tag på svart fodertyg i lilla Karis och sy klart den lila klänningen. Därefter jobb på efis, följt av årets första – och enda – live fortbollsmatch för min del. BK-EIF. OM det är sol. Annars står jag inte ut i två hela timmar. Men det har blivit lite av en sommartradition. Och så får man ju äta grillkorv. Lyxföda lixom.

2 reaktioner till “a bit more fresh and clean

    1. tottakai! men inte ännu helt hundra på att jag går. Då solen inte lyser 😀 Kan meddela dig då jag vet hur jag gör!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s