IMG_9621 (800x533)

IMG_9605 (800x519)

IMG_9626 (800x529)

Vi kan konstatera att det är väldigt väldigt onödigt att fixa naglarna det inkomande halvåret. Eftersom jag inte jobbar i Helsingfors över sommaren hade jag min första Firmadag idag – vilket betyder att jag (egentligen) skall jobba med mitt eget företag och kan alltså planera tidtabellen hur jag vill. Så kl. 7.00 (tiden var inte min idé) infann jag mig på bygget. Har burit gigantiska plåtar till taket och målat föntserkarmar. Efter sex timmar utomhus var jag så kuitti att det inte blev mycket att annat gjort. Kirrade en fet tygbeställning per telefon och sammanställde några mönster i studion. Thats it. Mer energi imorgn.

Friska luften suger musten ur mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s