IMG_9386 comb

Kravlade mig ur sängen imorse för att ta mig till jobbet/Canny. Seeeegt. Mina armar är som bly efter allt målande på huset som fick föträfflig respons i föregående inlägg. Tack snälls! Men väl på plats löper alltid lördagsturerna fint.  Nu är det även klappat och klart att jag kommer jobba deltid i Canny över sommaren, från och med juni. Två dagar i veckan + varannan lördag. Spikade datum, så det känns attans skönt då man kan planera hela sommaren utan att fundera på jobbturer. Resten av tiden då? Jo den kommer jag att ägna åt mitt företag. Yess yess yess! Den här gången syr jag dock inte beställningsarnbeten – bortsett från de två stora projekten jag redan har på gång – utan styr in mig på lite andra projekt. Jag är så sjukt ivrig att fingrarna glööööder. Mer om det så småningom.

Och ja. Ny vårjacka. Blev förälskad. På fläcken. Biker läderjacka kombinerat med klassiska Chanel. Säg mig nåt bättre?

Från Only/Canny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s