IMG_9434 (800x508)

Mitt blivande arbetsrum över sommaren

 

Jestas vad fin dag. Varför kan vi inte vara lediga varje onsdag jag undrar? Har bland annat målat hängbräden på bygget ( jag är medveten om att jag antagligen inte ens borde veta vad ett hängbräde är för nåt), fått brunbrända kinder, invikt pururata för i år och stationerat mig i mitt kommande arbetsrum.

I juni stänger vi dörrarna till ena avdelningen på eftis (mitt deltidsjobb nr 2) och då får jag tacksamt nog erövra ett av rummen och förvandla det till studio över sommaren. Mitt i centrum. 50 meter från sömnadsaffären. 1.5 kilometer hemfirån. Rena rama lyxen! Tills dess jobbar jag med sömnadsprojekt endast mornar och kvällar och plockar undan allt i skåp däremellan, så att barnen inte ska gå bananas och söndar mina maskiner eller klämma nålar i ögonen på varan (det skulle inte förvåna mig…). Funkar det också. Började redan idag med att gradera mönster till en blus som jag ska ”massproducera” till en kör. Så hiskeligt roligt när det finns utymme att jobba på! En kort introduktion hur man graderar mönster kommer senare, så även bilder på vårt hus som jag lovat.

Imorgon kl. 8.30 ska det målas mer hängbräden med svärmor.

2 reaktioner till “new studio and

  1. Vad är hängbräde? Klarnade inte klok trots bildgoogling.
    Annars, jag blir alltid varm i hjärtat när jag läser om beställningsarbeten du fått och större projekt värmer hjärtat lite mer. Kanske det beror på att jag är uppvuxen i en företagarfamilj.

    Gilla

    1. haha det är brädena som blir bakom stuprännorna, alltså längst ut på huset. Enklare att måla dem innan plåten/taket kommer på plats! Jaaa jag är evigt tacksam som får ta emot så mycket arbete. Sorgligt att tvingas tacka nej till så mycket. Ska bli ändring på det i framtiden 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s