IMG_9546

HAHA alltså jag är så slut som människa att jag bara skrattar. Det har varit en av de mest hektiska veckorna i mitt liv och fram till idag har jag jobbat som en dårk och varit på vippen till lipen varje kväll. Utöver jobb har jag nämligen flyttat ut helt och hållet från min egen lägenhet och välkomnat hyresgästerna. Inget litet projekt detdär att flytta, speciellt då man ska rymmas in i en liten radhuslägenhet (Johans) som redan är proppis (ostädad sedan 5 år). Där mellan varven har jag fyllt 25 år och ätit kaka med släktingarna, planerat sommaren och jobbat min sista dag i Helsingfors för ett tag framöver. KESÄLOMA. Eller sen inte. Men det lär bli snäppet lugnare tempo från och med idag – vappen- som jag firar med att sova på soffan, äta en kebab med min karl och ta igen allt surfande som uteblivit den senaste veckan. Aaaaah.

Jag hyser ett sorts hat-kärlek för Helsingfors, så visst kommer det att finnas en viss saknad efter huvudstaden vår. Men trots att jag håller paus från jobbet betyder det ju inte besöksföbud – jag lär återvända förr eller senare. Just nu är jag bara så frrrrruktansvärt förväntansfull inför maj månad. Hemma i Karis. Lika förväntansfull är jag inför att lägga huvudet på dynan och sova i sjuhundra år.

Återkommer imorn, innan hjärnar får kortslutning.

2 reaktioner till “things are ending and beginning

  1. Hej! Jag skulle vara intresserad av lite bilder från husbygget.. Vet inte hur många andra nosar som är intresserade av det men jag skulle gärna se hur det framskider 🙂

    Gilla

    1. jaa det är flera som frågar, så imorgon – då lovar jag att lägga ut några bilder på vårt hus 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s