DSC01711 (800x599)

DSC01700 (800x600)

Om jag i tisdags såg ut som en tant med mina ballerinas, kofta och ljusröda byxor, igår såg ut som en  wannabe-goth/grounge i grått och svart och från top till tå, så ser jag idag ut som jag. Med lite för stora byxor, slapp t-skjorta (2OR+BYYAT, i butik nu), favvo armband och ett hår som lever sitt eget hulluga liv. Jestas ändå vad jag saknat mina kläder, som hängt relativt orörda de senaste månderna. Ni vet, det önskas att man går med kläder som säljs i butiken. Men från och med nästa vecka blir det antagligen ändring på det. Yep. Jag tar kesäloma från Helsingfors. Kommer inte att jobba här under sommaren, varken i butik eller studio. Ett beslut som har varit på tapeten länge.

Så vad händer? I maj fortsätter jag som vanligt med mitt deltidsjobb på efits och lördagar nu och då i Canny. Resten av tiden kommer jag att ägna åt mitt företag E/S Design. Behöver avsluta några stora beställningar och det kommer kännas AP-skönt att kunna ägna mer tid, hela dagar, åt företaget. Sicken lyx. Hittills har jag drivit den verksamheten på kvällar och tidtabellen har varit snortight. För att inte tala om pendlandet till Helsingfros som stjäl 3 timmar av ens dag.

Under våren har jag även tackat nej till alla nya beställningar och projekt som droppat in på maile, vilket känns jäkligt synd, men jag står fast vi det och tar alltså inte emot fler beställningar på klänningar över sommaren. Ska eventuellt vinkla verksamheten åt ett annat håll.  Söka mig mot det jag älskar mest av allt. Vi ser vart det bär i höst…

Åtminstone ska jag njuta denna sommar. Den planen är spikad.

4 reaktioner till “signar ut, slut

  1. Verkar som ett bra val. Pendlandet tar otrolig tid (för att int tala om energi!). Jag pendla i ett halvt år till skolan i Hfors, det tog musten ur mig.. Å du behöver att energi du kan till husbygget! De e mycket som ska väljas! Hälsningar fån en som bott 4 veckor dag i nybyggda huset 🙂

    Gilla

    1. du har så rätt. Pendlandet i sig är inte så jobbit, jag tykcer tillochmed om att åka tåg. Däremot det faktum att jag har NOLL tid för hobbyn eller umgänge då jag kommer hem på kvällarna. Not so nice. Ska bli skönt att focusera på livet istället för jobbet. Å grattis till huset. Vi har ett tag kvar innan vi är i samma sits som ni 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s