Alltså nyt riitti. Jag har flunssa. Och feber. Och pannnvärk. Och hosta. Och halsont. Igen. Favorit i repris lixom. Jag hade ju redan denhär flunssan för några veckor sedan (eller ok månader sedan). Skit. Och visst är det ju så typiskt att just då som man har som mest att göra så blir man sjuk. Det skulle bli partyparty i Borgå idag. Den planen kakkade på sig. Får lov att ligga lågt tills i morgon istället.

Finrexin och Strepsils, 24/7.

En reaktion till “Bullshit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s