JESUS idag smällde de upp väggarna på vårt hus och jag höll på att gå i BITAR av nyfikenhet på jobbet. Väl hemma cyklade jag till bygget i raserfart med mina icke-så-cykelvänliga tio centimeters klackar – efter ett pitstop i bollhallen för att se herrernas handbollsmatch – och det ser suveränt ut! Söta öööööde Evalds får slänga sig i väggen. Vår terrass kommer bli Karis soligaste! Sorry, men jag kan inte tänka på annat…

Så stay tuned. Jag återkommer med hus-trams och annat mer bloggrelaterat imorgon. Löfte.

 

YESSYESSYESSYESSYESSSSSSSSS!!!

6 reaktioner till “the walls are up

 1. Tog en lååång titt när jag körde förbi på Karisvägen imorse, såg superfint ut!!! 🙂 ojojoj, vad det skall spelas plump och drickas terass-cider på den terassen i sommar (på lördag kvällar och söndagar då, när jag inte står instängd i en butik 😉

  Gilla

  1. hahah du har så rätt! å så stvingar vi er att måla mellan varven 😉 kommer bli huippu!

   Gilla

  1. ja det varker vara en del som tycker det, medan andra hatar ämnet 😀 Sjävl blir jag ju lite besatt av hela husporjektet. En liiiiten kontrast till det som min blogg egentligen handlar om – kläddesign – meeeen kanske det inte gör nåt 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s