IMG_9216 (800x532)

IMG_9212 (800x532)

IMG_9217

Hade ett kunmöte i min lägenhet i måndags. Gick riktigt bra. Små justeringar och finish och så är saken biff. En klänning jag gör om. Efter mötet fick jag plötsligt en såndär huisig lust att producera. Det där grymma suget att göra något eget. Exmperimentera. Testa. Sånt sug som jag hade nästan konstat under mina designstudier i Åbo. Då kunde jag jobba 14 timmar i sträck i skolan. Utan att äta. Utan att vila. Utan att tänka på någt annat än det jag höll på med. Jag förvandlades till en maskin som bara ville göra och lära sig mer och mer och mer om kläder. Om att sy. Om att göra mönster. Om tyger. Vet inte hur många gånger jag var tungen att rusa ut ur skolan klockan tio på kvällen då larmet slår på.

Samma fiilis hade jag i måndags. Den har ju nog infunnit sig förut. Den där fiilisen. Många gånger. Men jag har aldrig haft tid. Nu är jag så jäkla slut på att ”aldrig ha tid”, så trots att jag har enmiljard andra sömnadsrelaterade beställningsarbeten att göra la jag allt åt sidan och ägnade kvällen åt exakt det jag själv hade lust med.

Snabb idéskiss. Sportigt glamour. Vippig kjol. Silvertyg. Möntret klart. Tyget utklipt. Vi ser vad det blir. Ååååh så befriande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s