IMG_8390 (800x533)

IMG_8673 (800x533)

IMG_9091 (800x533)

IMG_9092 (800x533)

Ja. Tyvärr. Mitt bildarkiva för april månad ser ungefär ut som ovan. Herrejäääävlar vad nördigt. Det är husbygge för hela pengen! Vi började gräva för knapt tre veckor sedan. På tisdag(!!!) kommer ytterväggarna och taket. Jag trillar lixom av soffan. Det har gått så sjukt fort! Är medveten om att 99% av befolkningen skiter blanka fan i vårt hus. Själv är jag lite i extas och skulle kunna berätta om armeringsjärn och  takhöjder och kakel i sjuhundra år. Men det finns den där ena lilla procenten av er som vill veta mer och ställer frågor. Jag ska återkomma någon vacker dag. Nej,  någon regning dag då jag inte kan va på bygget. För det är inget pikulitet projekt dethär.

Mellan byggplanering och jobb försöker jag ändå klämma in lite tid i studion också. Sammanställt ytterligare några materialprover till ett projekt och börjat filosofera hurudan klänning jag skall fixa till mig själv då vi ska fira våra vänner som gifter sig i maj. OM jag hinner sy nåt vill säga. Det lär bli nattetid…

 

IMG_9117 (800x533) IMG_9119 (800x533)

3 reaktioner till “a bit busy

    1. Ja några bilder ska väl gå an utan att folk får allt får allt för mycket på nerverna 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s