DSC01202 (800x593)

DSC01204 (800x600)2Or+BYYAT höst/vinter kollektion på gång!

Höst/vinter prouduktionen kör igång! Jobbar från butiken i Helsingfors i två dagar, men hjälper samtidigt Pierre att göra justeringar på 2Or+BYYAT höst/vinter 2013 kollektionen som ska produceras. Agerar levande provdocka. Handlar mycket om att mäta och förbättra sömnadstekniken och göra måttkartor för de olika storlekarna till fabrikerna. Tar en och enhalv eeeeeevighet.

Beundrar även A.F Vandevorsts nya höst/vinter katalog som droppat in med posten. Jestas, Belgarna gör fina grejer. Även om det känns liiiiite väl deprimerande att filosofera över höstkläder nu innan sommaren ens kickat igång. Men sen…

Ikväll sover jag över hos Henrica – igen. Lyx!

DSC01210 (800x600)

DSC01206 (800x600)

Ljuvliga ting från A.F.V höst/vinter kollektionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s