IMG_9074 (800x529) IMG_9076 (800x511) IMG_9086 (800x532) IMG_9080 (800x519)Anamma vad tjusigt Linda hade fixat det i nya DinoDina butiken. Söta öde! Helt sjukt. Öppningen skedde som sagt tidigare idag, och självklart åkte jag förbi för att gratta till projektet. Så himla fint när folk satsar och gör nåt nytt! Om jag ändå hade liknande ballar…

Och inte kom jag hem tomhänt inte. Toppen som jag suktat efter länge blev min. Och de låga skorna med nitar ger mig grymma traumor. Vill ha.

Pallra iväg er dit ni också. DinoDina. Långgatan. Ekenäs.

Nina bjussar på fräsigare bilder från butiken.

4 reaktioner till “DinoDina clothing

    1. jag vet, samma här. Dör lite av ha-behär när jag ser dem 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s