dinodina_logo IMG_8698 (800x533)Hey, detta får vi inte glömma. DinoDina öppnar sina dörrar till den fysiska butiken för första gången idag kl. 11.00 i Ekenäs, med Linda i spetsen såklart. Långgatan 14 (intill Kungsen). Jag tänker deffinitivt kika förbi. Dör lite av nyfikenhet. Och har själv bidragit med en piku piku piku liten grej. Nämligen förkortat skynkena till provrummen. Haha! Alltid nåt. Kom och kolla ni också.

Men först den där lenkkin som jag lovade mig själv igår. Satans chokokyssar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s