IMG_8683 (2) (800x531)

Låt mig presentera dagens outfit: Tuulipuku från 90-talet/ Pilotisar, H&M / Pannband, Adidas / Lenkkaren, Asics (som tyvärr inte finns med på bild. Ni vet hur det är när pojkvänner ska fota outfit bilder…) och så bryter jag av med mina nya 2OR+BYYAt läderväska. Hot. Så fördärvat. Nej, det är inget aprilskämt. Men jag finner det väldigt passande att vara hysterisk ful om man gräver grus, rätar upp gjutformer och bär på järn hela förmiddagen på bygget. Försöker hjälpt till lite. För i morgon ska det gjutas! Själv kommer jag att jobba i Helsingfors. Hoppeligen i lite hottare kläder.

Vi bygger alltså hus. Om någon undrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s