IMG_8509 (800x533) IMG_8565 (800x532) IMG_8573 (800x533)Jööösses vilken dag. Den skulle föreställa ledig men jag har sprungit runt som en torrboll mellan femton olika ställen. Varför blir det alltid så, att den enda lilla dagen man är ledig tråmar man full med ärenden? Bland annat ett besök till Skönhetssalong Davini där jag fick kalufsen färgad. Åh. Så. Skönt (och visst är det trevligt med ett hårmode där VAD som helst är tillåtet. Tillochmed att färga åt sig en mörk utväxt. Me like. Tack Angelina! Fån-bilder som bevis på mitt fräschigare jag). Förde berlinermukar till gubbarna på bygget, fotade produkterbilder med Linda och sprang vidare till ett kundmöte hemma hos mig. Ett nytt litet projekt på gång. Arbetsbordet ser ut som en storm. Söta öde. Och i helgen nalkas det kalaaaaas. Min gubbe blir officiellt gammal!

Hemytlig påsk. Ät ihjäl er på ägg. Jag har bråttom.

2 reaktioner till “Blondie

    1. Tack desamma! Efter 3 dagar duschade jag mitt fina hår och nu ör det omöjligt för mig att få det lika fint igen. Måste komma på en kurs till dig nån dag så köpet jag ALLA produkter du använde 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s