Aaaaaah. Fredag. Och ändrat arbetsschema, vilket betyder att jag numer jobbar i Karis/på eftis varje fredag, och i Helsingfors i mitten av veckan istället. Passar mig utmärkt. Visseligen ska jag infinna mig på jobb redan kl 6.30 fredagmornar, men att kunna ta en timme ledigt mitt på dagen och gå på stan (då men jag Karis. Det är stan för mig), sluta jobbet kl. 15 och ha hela fredag kvällen framför sig. Det kallar jag lyx det.

Och visst sjutton var den lediga timman mitt på dagen ack så givande…

IMG_8128 (800x532)

På Karismas loppis säljer de sprillans nya dragkedar, trådar, gummiband och annat sömnadsrelaterat för fånigt billiga priser. Tre dragkedar för 1 euro!! Jag fick bita mig i läppen för att inte gå bananas. Men lite påfyllning till lagret i alla fall. IMG_8135 (800x528) IMG_8145 (800x533) (2)

Nytt antecknings- och skissblogg med snygg pärm från bokhandeln. När det gäller pennor, mappar, papper och dylikt är jag väldigt väldigt väldigt fåfäng. Det måste vara snygga grejer (jag hörde till dem som kunde riva ut och skriva om en hel sida i skolhäftet bara för att det såg fult ut. Knäpp javisst.) annars ploppar det inte upp några ideér.  Innanför pärmen ryms ockå tidningsurklipp och materialprover. Pörfekt!IMG_8146 (800x537) IMG_8156 (800x523)

Ny-gamla ballerinas, även de från Karismas loppis. Har lääänge länge sökt svarta nätta små skor att ha på jobbet. Det måste vara ödet att just dessa var i rätt storlek! Fick lite fnissanfall då jag såg att det stod Paris Hilton i bottnet. Jag är härmed en äkta bimbo.

Nöjd bimbo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s