IMG_7664 IMG_7606 (800x533)Vanligtvis jobbar jag i Helsingfors på fredagar men det blev en fenomenal dag i Karis istället. Och tur var väl det, då vädret varit f a n t a s t i s k t! Skötte enmijard ärenden på morgonen och på eftermiddagen hoppade jag in på eftis några timmar. Medan barnen spelade fotboll och var allmänt fredags-hysteriska så njöt jag av solen och agerade huvuddomare. Och visst tusan blev kiderna lite solkyssta! Aaaaaaah. Den är påväg nu…. Det firar vi med en lonkero ikväll.

Hittade förresten jeans för huisiga 5 euro på Canny födelsedagsrea. Ska bäras som oversize med en fet tröja och klackar … även om dom inte är så oversize för tillfället (vet inte hur jag tänkte där). Gå och fynda ni också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s